DSpaceUnipr DSpaceUnipr
      Le Biblioteche dell'Università    |    Periodici elettronici    |    Banche dati    |    Cataloghi online

DSpace a Parma >
Tesi di dottorato e di master >
Scienze degli alimenti. Tesi di dottorato >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/1889/787

Title: Detection of peanut allergens by means of new PCR based methods and ELISA
Authors: Scaravelli, Elena
Publisher: Università degli Studi di Parma, Dipartimento di Chimica Organica e Industriale
European Commission, Joint Research Centre, Institute for Reference Materials and Measurements, Belgium
Document type: Doctoral thesis
Titolo del dottorato o master: Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie alimentari
Issue Date: 28-Mar-2008
Condizioni di accesso: © Elena Scaravelli, 2008
Appears in Collections:Scienze degli alimenti. Tesi di dottorato

Files in This Item:

File Description SizeFormatVisibility
Elena Scaravelli Thesis.pdfDoctoral Thesis1,81 MBAdobe PDFView/Open


This item is protected by original copyright



Items in DSpaceUnipr are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.


Share this record
Del.icio.us

Citeulike

Connotea

Facebook

Stumble it!

reddit


 

  Browser supportati Firefox 3+, Internet Explorer 7+, Google Chrome, Safari

ICT Support, development & maintenance are provided by CINECA. Powered on DSpace Software
CINECA