DSpaceUnipr DSpaceUnipr
      Le Biblioteche dell'Università    |    Periodici elettronici    |    Banche dati    |    Cataloghi online

DSpace a Parma >
Tesi di dottorato e di master >
Scienze degli alimenti. Tesi di dottorato >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/1889/4120

Title: Metodi biotecnologici per aumentare e preservare l'agrobiodiversità del luppolo
Authors: Liberatore, Claudia Maria
Publisher: Università degli studi di Parma. Dipartimento di Scienze degli alimenti e del farmaco
Document type: Doctoral thesis
Titolo del dottorato o master: Dottorato di ricerca in Scienze degli alimenti
Issue Date: May-2020
Condizioni di accesso: © Claudia Maria Liberatore, 2020
Appears in Collections:Scienze degli alimenti. Tesi di dottorato

Files in This Item:

File Description SizeFormatVisibility
Abstract_Claudia Maria Liberatore.pdfAbstract499,63 kBAdobe PDFView/Open
Activities academic Claudia Maria Liberatore.pdfActivities academic Claudia Maria Liberatore817,23 kBAdobe PDFNot available
PhD thesis Claudia Maria Liberatore.pdfPhD thesis Claudia Maria Liberatore2,16 MBAdobe PDFavailable from: 1/4/2021


This item is protected by original copyright



Items in DSpaceUnipr are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.


Share this record
Del.icio.us

Citeulike

Connotea

Facebook

Stumble it!

reddit


 

  Browser supportati Firefox 3+, Internet Explorer 7+, Google Chrome, Safari

ICT Support, development & maintenance are provided by CINECA. Powered on DSpace Software
CINECA