DSpaceUnipr DSpaceUnipr
      Le Biblioteche dell'Università    |    Periodici elettronici    |    Banche dati    |    Cataloghi online

DSpace a Parma >
Tesi di dottorato e di master >
Scienze degli alimenti. Tesi di dottorato >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/1889/4115

Title: Effetti dei processi e delle condizioni di conservazione sui prodotti del latte e del siero: una caratterizzazione molecolare dettagliata delle modificazioni indotte sulle sieroproteine
Authors: Gasparini, Alessandra
Publisher: Università degli studi di Parma. Dipartimento di Scienze degli alimenti e del farmaco
Document type: Doctoral thesis
Titolo del dottorato o master: Dottorato di ricerca in Scienze degli alimenti
Issue Date: May-2020
Condizioni di accesso: © Alessandra Gasparini, 2020
Appears in Collections:Scienze degli alimenti. Tesi di dottorato

Files in This Item:

File Description SizeFormatVisibility
Report scientific activities Alessandra Gasparini.pdfReport Activities2,27 MBAdobe PDFNot available
PhD thesis Gasparini Alessandra.pdfPhD Thesis10,87 MBAdobe PDFavailable from: 1/4/2022


This item is protected by original copyright


This item is licensed under a Creative Commons License
Creative Commons


Items in DSpaceUnipr are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.


Share this record
Del.icio.us

Citeulike

Connotea

Facebook

Stumble it!

reddit


 

  Browser supportati Firefox 3+, Internet Explorer 7+, Google Chrome, Safari

ICT Support, development & maintenance are provided by CINECA. Powered on DSpace Software
CINECA