DSpaceUnipr DSpaceUnipr
      Le Biblioteche dell'Università    |    Periodici elettronici    |    Banche dati    |    Cataloghi online

DSpace a Parma >
Tesi di dottorato e di master >
Scienze del farmaco, delle biolomolecole e dei prodotti per la salute, tesi di dottorato >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/1889/3789

Title: Study of nutritional and genetic factors affecting lipid and glucose metabolism
Authors: Battista, Simone
Publisher: Università degli studi di Parma. Dipartimenti di Scienze degli alimenti e del farmaco
Document type: Doctoral thesis
Titolo del dottorato o master: Dottorato di ricerca in Scienze del farmaco, delle biomolecole e dei prodotti per la salute
Issue Date: Mar-2019
Condizioni di accesso: © Simone Battista, 2019
Appears in Collections:Scienze del farmaco, delle biolomolecole e dei prodotti per la salute, tesi di dottorato

Files in This Item:

File Description SizeFormatVisibility
Complementary activities_Simone Battista.pdfRelazione finale attività di dottorato223,27 kBAdobe PDFNot available
PhD Thesis_Simone Battista.pdfTesi di dottorato2,33 MBAdobe PDFrestricted to University of Parma users


This item is protected by original copyright



Items in DSpaceUnipr are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.


Share this record
Del.icio.us

Citeulike

Connotea

Facebook

Stumble it!

reddit


 

  Browser supportati Firefox 3+, Internet Explorer 7+, Google Chrome, Safari

ICT Support, development & maintenance are provided by CINECA. Powered on DSpace Software
CINECA