DSpaceUnipr DSpaceUnipr
      Le Biblioteche dell'Università    |    Periodici elettronici    |    Banche dati    |    Cataloghi online

DSpace a Parma >
Tesi di dottorato e di master >
Scienze degli alimenti. Tesi di dottorato >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/1889/3787

Title: Technologies for the improvement of animal welfare in relation to the quality of milk
Authors: Speroni, Marisanna
Publisher: Università degli Studi di Parma. Dipartimento di Scienze degli alimenti e del farmaco
Document type: Doctoral thesis
Titolo del dottorato o master: Dottorato di ricerca in Scienze degli alimenti
Issue Date: Mar-2019
Condizioni di accesso: © Marisanna Speroni, 2019
Appears in Collections:Scienze degli alimenti. Tesi di dottorato

Files in This Item:

File Description SizeFormatVisibility
FinalReport_Speroni.pdfRelazione finale attività di dottorato140,19 kBAdobe PDFNot available
tesiSperoni_30ottobre 01REV.pdfTesi di dottorato4,28 MBAdobe PDFavailable from: 1/4/2021


This item is protected by original copyright


This item is licensed under a Creative Commons License
Creative Commons


Items in DSpaceUnipr are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.


Share this record
Del.icio.us

Citeulike

Connotea

Facebook

Stumble it!

reddit


 

  Browser supportati Firefox 3+, Internet Explorer 7+, Google Chrome, Safari

ICT Support, development & maintenance are provided by CINECA. Powered on DSpace Software
CINECA