DSpaceUnipr DSpaceUnipr
      Le Biblioteche dell'Università    |    Periodici elettronici    |    Banche dati    |    Cataloghi online

DSpace a Parma >
Tesi di dottorato e di master >
Scienze degli alimenti. Tesi di dottorato >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/1889/3783

Title: Food-related staphylococcus aureus biofilms: characterization and control
Authors: Colagiorgi, Angelo
Publisher: Università degli Studi di Parma. Dipartimento di Scienze degli alimenti e del farmaco
Document type: Doctoral thesis
Titolo del dottorato o master: Dottorato di ricerca in Scienze degli alimenti
Issue Date: Mar-2019
Condizioni di accesso: © Angelo Colagiorgi, 2019
Appears in Collections:Scienze degli alimenti. Tesi di dottorato

Files in This Item:

File Description SizeFormatVisibility
Tesi_PhD_Colagiorgi.pdfTesi di dottorato4,04 MBAdobe PDFavailable from: 1/4/2020
relazione finale_Colagiorgi.pdfRelazione finale attività di dottorato437,55 kBAdobe PDFNot available


This item is protected by original copyright



Items in DSpaceUnipr are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.


Share this record
Del.icio.us

Citeulike

Connotea

Facebook

Stumble it!

reddit


 

  Browser supportati Firefox 3+, Internet Explorer 7+, Google Chrome, Safari

ICT Support, development & maintenance are provided by CINECA. Powered on DSpace Software
CINECA