DSpaceUnipr DSpaceUnipr
      Le Biblioteche dell'Università    |    Periodici elettronici    |    Banche dati    |    Cataloghi online

DSpace a Parma >
Tesi di dottorato e di master >
Scienze chimiche, Tesi di dottorato >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/1889/3568

Title: Development of Analytical Methods for Food Characterization and Security Evaluation
Authors: Laganà, Carmen
Publisher: Università di Parma. Dipartimento di Scienze Chimiche, della Vita e della Sostenibilità Ambientale
Document type: Doctoral thesis
Titolo del dottorato o master: Dottorato di ricerca in Scienze chimiche
Issue Date: 6-Mar-2018
Condizioni di accesso: © Carmen Laganà, 2018
Appears in Collections:Scienze chimiche, Tesi di dottorato

Files in This Item:

File Description SizeFormatVisibility
Relazione attività Carmen Lagana.pdfRelazione triennale e pubblicazioni172,23 kBAdobe PDFrestricted to University of Parma users
TESIdef_DOTTORATO_xxx CICLO_LAGANA' CARMEN_.pdfTesi definitiva3,04 MBAdobe PDFView/Open


This item is protected by original copyright



Items in DSpaceUnipr are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.


Share this record
Del.icio.us

Citeulike

Connotea

Facebook

Stumble it!

reddit


 

  Browser supportati Firefox 3+, Internet Explorer 7+, Google Chrome, Safari

ICT Support, development & maintenance are provided by CINECA. Powered on DSpace Software
CINECA