DSpaceUnipr DSpaceUnipr
      Le Biblioteche dell'Università    |    Periodici elettronici    |    Banche dati    |    Cataloghi online

DSpace a Parma >
Tesi di dottorato e di master >
Scienze degli alimenti. Tesi di dottorato >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/1889/3501

Title: Nutrition science education and information: facing these new challenges in catering schools and oncology centres
Authors: Ghelfi, Francesca
Publisher: Università di Parma. Dipartimento di Scienze degli Alimenti e del Farmaco
Istituto Europeo di Oncologia. Programma SmartFood
Document type: Doctoral thesis
Titolo del dottorato o master: Dottorato di ricerca in scienze degli alimenti
Issue Date: 16-Mar-2018
Condizioni di accesso: © Francesca Ghelfi, 2018
Appears in Collections:Scienze degli alimenti. Tesi di dottorato

Files in This Item:

File Description SizeFormatVisibility
Relazione finale attività dottorato.pdfRelazione finale attività di dottorato56,5 kBAdobe PDFNot available
Ghelfi_F_Phd_thesis.pdfFull thesis171,54 MBAdobe PDFView/Open


This item is protected by original copyright



Items in DSpaceUnipr are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.


Share this record
Del.icio.us

Citeulike

Connotea

Facebook

Stumble it!

reddit


 

  Browser supportati Firefox 3+, Internet Explorer 7+, Google Chrome, Safari

ICT Support, development & maintenance are provided by CINECA. Powered on DSpace Software
CINECA