DSpaceUnipr DSpaceUnipr
      Le Biblioteche dell'Università    |    Periodici elettronici    |    Banche dati    |    Cataloghi online

DSpace a Parma >
Tesi di dottorato e di master >
Scienze degli alimenti. Tesi di dottorato >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/1889/3499

Title: Carbohydrate quality and health: new evidence for driving dietary choices
Authors: Cossu, Marta
Publisher: Università di Parma. Dipartimento di Scienze degli Alimenti e del Farmaco
Document type: Doctoral thesis
Titolo del dottorato o master: Dottorato di ricerca in scienze degli alimenti
Issue Date: Mar-2018
Condizioni di accesso: © Marta Cossu, 2018
Appears in Collections:Scienze degli alimenti. Tesi di dottorato

Files in This Item:

File Description SizeFormatVisibility
Cossu_PhD Thesis.pdfPhD Thesis Marta Cossu15,51 MBAdobe PDFView/Open
Relazione attività dottorato_Cossu.pdfRelazione attività PhD Marta Cossu90,4 kBAdobe PDFNot available


This item is protected by original copyright



Items in DSpaceUnipr are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.


Share this record
Del.icio.us

Citeulike

Connotea

Facebook

Stumble it!

reddit


 

  Browser supportati Firefox 3+, Internet Explorer 7+, Google Chrome, Safari

ICT Support, development & maintenance are provided by CINECA. Powered on DSpace Software
CINECA