DSpaceUnipr DSpaceUnipr
      Le Biblioteche dell'Università    |    Periodici elettronici    |    Banche dati    |    Cataloghi online

DSpace a Parma >
Tesi di dottorato e di master >
Scienze degli alimenti. Tesi di dottorato >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/1889/3152

Title: Advances in (poly)phenol research: novel sources, bioavailability, bioaccumulation and bioactivity
Authors: Bresciani, Letizia
Publisher: Università degli Studi di Parma. Dipartimento di Scienze degli alimenti
Document type: Doctoral thesis
Titolo del dottorato o master: Dottorato di ricerca in Scienze e Tecnologie Alimentari
Issue Date: Mar-2016
Condizioni di accesso: © Bresciani Letizia, 2016
Appears in Collections:Scienze degli alimenti. Tesi di dottorato

Files in This Item:

File Description SizeFormatVisibility
PhD Thesis_Bresciani Letizia.pdf3,9 MBAdobe PDFrestricted to University of Parma users


This item is protected by original copyright



Items in DSpaceUnipr are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.


Share this record
Del.icio.us

Citeulike

Connotea

Facebook

Stumble it!

reddit


 

  Browser supportati Firefox 3+, Internet Explorer 7+, Google Chrome, Safari

ICT Support, development & maintenance are provided by CINECA. Powered on DSpace Software
CINECA