DSpaceUnipr DSpaceUnipr
      Le Biblioteche dell'Università    |    Periodici elettronici    |    Banche dati    |    Cataloghi online

DSpace a Parma >
Tesi di dottorato e di master >
Scienze degli alimenti. Tesi di dottorato >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/1889/2741

Title: Molecular characterization of cocoa beans from different geographical origins: a metabolomics approach with a focus on peptides, amino acids and aroma compounds
Authors: Marseglia, Angela
Publisher: Università degli Studi di Parma, Dipartimento di Scienze degli alimenti
Document type: Doctoral thesis
Titolo del dottorato o master: Dottorato di ricerca in Scienze e Tecnologie Alimentari
Issue Date: 2015
Condizioni di accesso: © Angela Marseglia, 2015
Appears in Collections:Scienze degli alimenti. Tesi di dottorato

Files in This Item:

File Description SizeFormatVisibility
tesi PhD Angela 2015def.pdftesi PhD Angela 20155,51 MBAdobe PDFrestricted to University of Parma users


This item is protected by original copyright



Items in DSpaceUnipr are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.


Share this record
Del.icio.us

Citeulike

Connotea

Facebook

Stumble it!

reddit


 

  Browser supportati Firefox 3+, Internet Explorer 7+, Google Chrome, Safari

ICT Support, development & maintenance are provided by CINECA. Powered on DSpace Software
CINECA