DSpaceUnipr DSpaceUnipr
      Le Biblioteche dell'Università    |    Periodici elettronici    |    Banche dati    |    Cataloghi online

DSpace a Parma >
Tesi di dottorato e di master >
Ingegneria industriale, Tesi di dottorato >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/1889/2559

Title: Evaluation of nutritional quality of cereals: bioaccessibility and effect of thermal treatment
Authors: Zaupa, Maria
Publisher: Università di Parma. Dipartimento di Scienze degli Alimenti
Document type: Doctoral thesis
Titolo del dottorato o master: Dottorato in Scienze e Tecnologie Alimentari
Issue Date: 2014
Condizioni di accesso: © Maria Zaupa, 2014
Appears in Collections:Ingegneria industriale, Tesi di dottorato

Files in This Item:

File Description SizeFormatVisibility
Maria Zaupa PhD thesis.pdfPhD thesis1,8 MBAdobe PDFView/Open


This item is protected by original copyright



Items in DSpaceUnipr are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.


Share this record
Del.icio.us

Citeulike

Connotea

Facebook

Stumble it!

reddit


 

  Browser supportati Firefox 3+, Internet Explorer 7+, Google Chrome, Safari

ICT Support, development & maintenance are provided by CINECA. Powered on DSpace Software
CINECA