DSpaceUnipr DSpaceUnipr
      Le Biblioteche dell'Università    |    Periodici elettronici    |    Banche dati    |    Cataloghi online

DSpace a Parma >
Tesi di dottorato e di master >
Ingegneria industriale, Tesi di dottorato >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/1889/1093

Title: Analisi e ottimizzazione di processi dell'industria alimentare
Authors: Vignali, Giuseppe
Publisher: Università degli Studi di Parma. Dipartimento di Ingegneria Industriale
Document type: Doctoral thesis
Titolo del dottorato o master: Dottorato di ricerca in Ingegneria Industriale
Issue Date: 2009
Condizioni di accesso: Giuseppe Vignali, ©2009
Appears in Collections:Ingegneria industriale, Tesi di dottorato

Files in This Item:

File Description SizeFormatVisibility
Tesi_dottorato_Giuseppe_Vignali.pdfTesi Dottorato Vignali7,71 MBAdobe PDFrestricted to University of Parma users


This item is protected by original copyright



Items in DSpaceUnipr are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.


Share this record
Del.icio.us

Citeulike

Connotea

Facebook

Stumble it!

reddit


 

  Browser supportati Firefox 3+, Internet Explorer 7+, Google Chrome, Safari

ICT Support, development & maintenance are provided by CINECA. Powered on DSpace Software
CINECA